Suomen Homeopatian Akatemia

Suomen Homeopatian Akatemia (SHA) on klassisen homeopatian opisto, joka kouluttaa Tampereella ja Turussa lokakuussa 2012.

Homeopatia antaa uuden näkökulman kokonaisvaltaiseen terveyden ymmärtämiseen ja hoitamiseen. Opit käyttämään hoitojärjestelmää, joka perustuu "parantamisen paradigmaan". Homeopaattisen eläin-, kasvi- ja mineraaliperäisten lääkkeiden avulla voidaan aktivoida yksilön omia paranemisprosesseja, mikä tarkoittaa liikettä kohti terveyttä ja eheytymistä sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Homeopaattinen hoito soveltuu tilapäisissa vaivoissa käytettäväksi oman ja perheen terveyden hoitoon. Ammatillisen koulutuksen saaneen homeopaatin hoidossa homeopatiaa voidaan käyttää tukemaan ja palauttamaan terveyttä myös kroonisissa tiloissa.

Järjestämme homeopatian perusopintoja ja ammattiin johtavaa pidempää koulutusta. Toimipaikkamme ovat Tampereella Varalan urheiluopisto ja Turussa Lääkäripalvelu Apila.

Koulutusohjelmastamme voit valita kahdesta opintokokonaisuudesta:

Homeopatian perusteet:
Yhden vuoden kestävä opintokokonaisuus. Opinnot antavat itse- ja kotihoitovalmiudet, sekä laajan homeopaattisten ja luontaistuotevalmisteiden tuntemukseen. Koulutus on tarkoitettu kaikista homoepatiasta kiinnostuneille, eikä vaadi pohjakoulutusta.

Homepatian ammattiin johtavat opinnot:
Kestävät yhteensä 4 vuotta ja antavat ammatilliset valmiudet harjoittaa klassista homeopaattista lääkintätaitoa. Pääsyvaatimuksena ovat terveydenhuollon / lääketieteen perusteiden opinnot 25 op tai terveydenhuollon ammattitutkinto.

Koulutusohjelmat toteutetaan monimuoto-opintoina, jotka koostuvat lähiopetusjaksoista (viikonloppuseminaarit) ja etäopiskelusta, sekä ammatillisia opintoja koskien, ohjatusta käytännön harjoittelusta.

SHA-koulutus on kouluttanut homeopaatteja jo vuodesta 1990 lähtien. Koulutus täyttää Suomen Homeopaatit Ry:n ja Pohjoismaisen homeopaattiyhdistyksen (PHY), sekä Suomen Luonnonlääketieteen keskusliiton (LKL) koulutusvaatimukset. Kansainvälisesti korkeatasoinen koulutusohjelma, opettajien lääketieteen / terveydenhuollon akateeminen koulutustausta, sekä pitkä ammattikokemus homeopaatin työssä ja opetuksessa antavat vankan pohjan opinnoillesi.

Lisää infoa ja hakulomake löytyy osoitteesta www.shakoulutus.fi
Koulutukseen voi hakea myös vapaamuotoisella hakemuksella.

Tiedustelut:
Tampereelle: Kaija Helin 040 707 86 17, [email protected]
Turkuun: Liisa Sulkakoski 020 729 1661, [email protected]

Paikkakunta: 
Tampere, Turku

Olet täällä