Reeta Pohjonen

PCH

Olen klassinen homeopaatti, vitaalishiatsu-terapeutti ja joogaohjaaja. Valmistuin Luontaislääketieteen Instituutti Kaironista vuonna 2000. Suoritin Jeremy Sherrin Dynamis-jatkokoulutuksen vuosina 2007-2010 Kööpenhaminassa. Opetan TSH:ssa (Transformational School of Homeopathy Helsinki) ja kuulun Suomen Homeopaatit ry:n hallitukseen. Järjestän Camilla Sherrin Dynamis Helsinki jatkokoulutuksen vuosina 2012-2013.

Koulutan kätilöitä ja doulia aiheena aktiivisynnytys ja homeopatia ja vitaalishiatsun käyttö raskauden aikana ja synnytyksessä. Pidän homeopaattisia kotiapteekki-kursseja vastaanotollani Kasarmikadulla Helsingissä. Järjestän myös viikottaisia LÄSNÄOLO-joogatunteja. Lähellä sydäntäni on naisten voimaannuttaminen:)

Olen neljän lapsen äiti ja synnyttänyt heistä kolme veteen. Lapset ja naiset ovat rakkain kohderyhmäni. Teen homeopaattisia rokoteohjelmia sekä lapsille että tropiikkiin matkaaville. Olen asunut osan lapsuudestani Afrikassa ja minulla on sivutoimisto Addis Ababassa, jossa myös koulutan pientä ryhmää homeopaateiksi.

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
+358-44-5220573
Vastaanoton osoite: 
Kasarmikatu 34 b 12
00130
Helsinki, kotikäynnit

Olet täällä