Transformational School of Homeopathy

TSH (Transformational School of Homeopathy) HELSINKI tarjoaa Suomen laajimman ja kansainvälisimmän homeopatian koulutuksen, joka on Suomen Homeopaatit ry:n sekä eurooppalaisen kattojärjestön European Central Council of Homeopaths:in (ECCH) hyväksymä.

TSH:n perustivat 1980-luvun lopussa hollantilaset homeopaatit Ab Straatman ja Maurice Gregoire.
Koulumme toimitilat ja luotsaajat ovat vuosien mittaan vaihtuneet, mutta koulun tavoite pysyy samana – haluamme tarjota laadukasta ja syvällistä ammattikoulutusta homeopatian vahvasti kehittyvällä alalla.

Lähiopetusjaksot ja opetusklinikat pidetään Helsingin Jollaksessa, Villa Svalvikin luonnonkauniissa ympäristössä. Syksyllä 2013 toiminta laajenee myös Jyväskylään, jonne perustetaan rinnakkaisluokka Vanessa Parrado Lobon luotsaamana. 
Opetuskielinä ovat suomi ja englanti.

TSH:ssa voit opiskella nelivuotisen homeopaatin tutkinnon tai yksivuotiset homeopatian perusopinnot. Tarjoamme myös jokavuotisen kesäkoulun, lukuisia kansainvälisiä seminaareja, sekä eläinhomeopatian opinnot yhteistyössä kumppanimmeVitalVisionin kanssa.

TSH (Transformational School of Homeopathy) JYVÄSKYLÄ
Suomen laajimman ja kansainvälisimmän klassisen homeopatian koulutus laajenee Keski-Suomeen.
Ammattiin johtavat homeopatiaopinnot alkavat Jyväskylässä syksyllä 2013.
Tervetuloa joukkoomme syventymään homeopatian tarjoamiin todellisiin mahdollisuuksiin fyysisen, emotionaalisen ja henkisen tasapainon saavuttamisessa.

www.homeopatiakoulutus.fi

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:
Vanessa Parrado Lobo klassinen homeopaatti ja koulun johtaja
050-413 33 [email protected] / [email protected]

Paikkakunta: 
Helsinki, Jyväskylä

Olet täällä