Käyttäjän Jaana Kolehmainen blogi

Kroonisten sairauksien homeopaattinen hoito ja kuntoutus

Kroonisesti sairaiden eläintemme tuloksekas hoito ja kuntoutus vaatii usein pitkällisen homeopaattisen hoidon ja useamman eri alan taitajan rinnakkaista työpanosta. Jokaisella terapeutilla on oma arvokas antinsa omalta erikoisosaamisen alaltaan hoidon eri vaiheissa. Hoimeopaattisen hoidon onnistumiseksi on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että hoitava eläinhomeopaatti on tietoinen eri terapeuttien antamista suosituksista ja mahdollisista lääkityksistä. Tämä koskee myös hoitoprosessin keskellä itsenäisesti tai jonkun muun suosituksesta annettuja homeopaattisia lääkeaineita.

Kevään ilot ja kirot lemmikkiemme arjessa

Koirankakkakeskustelut ovat jo virinneet - kevät on siis vahvasti tulollaan! Erilaisten matotartuntojen hallinta olisi toki helpompaa jos kikkanat hoituisivat ajallaan roskiksiin. Vähintään yhtä piinaavana, mutta alkuunsa huomaamattomana riesana ovat erilaiset vilustumisoireet, jotka pahimmillaan pääsevät etenemään yskäksi tai virtsatie-/ munuaisvaivoiksi asti. Kevätsäät ja kylmä maa ovat yhtä petollisia eläinystävillemme kuin meillekin!

Eläinlääkintälaki

Päivitetty eläinlääkintälaki on eduskunnan käsittelyssä mahdollisesti vielä ennen kesälomia. Päivitetty laki päivitettyine asetuksineen astunee voimaan vuoden 2014 alusta. Homeopatiaa koskevat osiothan löytyvät asetusten puolelta. Kutakuinkin samalla aikataululla työstetään koko EU:n eläinlääkintälakia.

Eläinhomeopatia - sanaton viestintä

Syksyinen eläinkommunikaatiopäivä herätti monia ajatuksia sanattoman viestinnän tärkeydestä niin eläinhomeopaatin, kun muiden eläinten parissa toimivien terapeuttien työssä. Mitä kaikkia meille suotuja työkaluja meidän tulisikaan muistaa aktiivisesti käyttää voidaksemme palvella eläinasiakkaitamme ja heidän omistajiaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Eläinhomeopatia

Eläimet hyötyvät homeopatiasta siinä missä ihmisetkin, niin akuuteissa kuin kroonisissa vaivoissa. Reagointiherkkyys ja –tavat vaihtelevat mm. lajin, rodun, kertyneiden elämän kokemusten, laumajärjestyksen sekä opittujen toimintamallien mukaan. Nämä kaikki on otettava huomioon myös homeopaattista lääkeainetta ja potenssia määriteltäessä.

Tilaa syöte RSS - Käyttäjän Jaana Kolehmainen blogi

Olet täällä