Eläinhomeopatia - sanaton viestintä

Syksyinen eläinkommunikaatiopäivä herätti monia ajatuksia sanattoman viestinnän tärkeydestä niin eläinhomeopaatin, kun muiden eläinten parissa toimivien terapeuttien työssä. Mitä kaikkia meille suotuja työkaluja meidän tulisikaan muistaa aktiivisesti käyttää voidaksemme palvella eläinasiakkaitamme ja heidän omistajiaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Havainnointi, tunnustelu, keskustelu ovat olennainen osa työtämme - mutta entä silloin, kun eläin ei tahdokaan että häneen kosketaan tai silloin, kun viestit menevät "ristiin" tai jotain merkittävää jääkin sanomatta... Olemmeko riittävän harjaantuneita kuulemaan "sanattomat viestit" ja helpottamaan omaa työtämme intuitioomme luottaen? Pystymmekö myös pukemaan tärkeiksi näkemämme suositukset tai muutokset niin, että emme tarpeettomasti aiheuta uusien paineiden keräytymistä apuamme hakevan koirakon-kissakon-ratsukon harteille?

Eläinten tehtävänä on pitkälti itsehyväksynnän, anteeksiannon ja hetkessä elämisen ja siitä nauttimisen jalon taidon aakkosten opettaminen meille ihmisille. Meidän velvollisuutemme lienee oikealle taajuudelle virittäytyminen ja sukeltaminen avoimin mielin myös "sanattoman kielen" saloihin.

Olet täällä